Dvorana Gimnazije Celje – Center bo jutri in v nedeljo gostila zaključni turnir 30. izvedbe pokalnega tekmovanja za košarkarice. V sobotnem prvem polfinalu se bosta srečali ekipi Grosuplja in Triglava (12:00), v drugem polfinalu pa si bosta nasproti stali Cinkarna Celje in Ježica (14:15). Finale bo v nedeljo ob 16:00. Vse tekme bodo v neposrednem prenosu na televiziji Sportklub.

Gašper Sluga, trener ŽKK Triglav:Čestitke vsem ekipam za uvrstitev na zaključni turnir pokalnega tekmovanja. Prepričan sem, da bomo spremljali kvalitetne tekme. Nam je žreb dodelil ekipo Grosuplja, s katero smo letos odigrali kar nekaj tekem, zato mislim, da večjih skrivnosti med ekipama ni. Želimo priti do zmage, zato se bomo dobro pripravili na tekmeca.”

Gala Kramžar, kapetanka ŽKK Triglav:Najprej bi želela čestitati vsem ekipam za uvrstitev na zaključni turnir. Vesela sem, da smo kljub nastali situaciji in trenutnim razmeram, dobili zeleno luč za zaključek pokalnega tekmovanja. Ne glede na to, da bomo tekme igrali pred praznimi tribunami, se bomo s puncami na igrišču potrudile prikazati svoj maksimum.”