Novice
  1. Reprezentanca do 18 let osvojila 11. mesto
  2. ŽKK Triglav sodeloval pri podpisu Pisma o nameri za projekt Triglav Kranj
  3. U11A sezono zaključile v Grosuplju
  4. Zaključek košarkarske šole uspel, dekleta navdušila
  5. Nedelja je bila v znamenju deklet U11

Priprave Zreče

1. dan: Tabor Zreče
Dekleta so v Zreče prispele v dveh skupinah. Takoj po prihodu je sledilo kosilo in počitek. Po večerji je sledil trening, da sta trenerja spoznala nove igralke.
2. dan: Tabor Zreče
Danes so dekleta dan začele z jutranjim treningom. Takoj po treningu je sledil zajtrk in prva daljša pavza med treningi za druženje in team building. Po kosilu so imela dekleta obvezen počitek, da so se spočile za večerni trening. Pred večerjo in treningom je potekal kviz, kjer so dekleta pokazale veliko znanja zgodovine klubske in reprezentančne košarke in pa košarkarskih pravil. Na večernem treningu je potekalo tekmovanje v spretnostnem poligonu. Zmagovalka le-tega je postala Maša Rekelj.
3. dan: Tabor Zreče
Danes so dekleta oddelala jutranji trening, kjer so vadile in nadgrajevale podaje. Sledil je zajtrk in kasneje kosilo ter obvezen počitek. Na večernem treningu so se dekleta udarila v tekmovanju 1na1. Tekme so bile napete in razburljive vse do konca. V finalu sta se pomerili Eva Subotić in Maša Rekelj, na koncu pa je po dveh podaljških z rezultatom 4:2 slavila Maša.
4. dan: Tabor Zreče
Danes so dekleta dobila obisk iz vrst članske ekipe. Obiskale sta jih Ana Šarić in Nina Jesenšek. Dale sta jim koristne napotke za treninge in prihodnost v košarki. Dekleta so se pomerila v tekmovanju v prostih metih, kjer je zmagala najmlajša izmed deklet Ana Kovač. 2. in 3. mesto sta osvojili Taša Krejić in Tajda Batagelj. Ana in Nina sta se z dekleti pomerili tudi v igri knockout, kjer je zmagala Eva Subotić, 2. mesto pa je osvojila Emilija Zlatkov. Članski igralki sta v Zreče prinesli tudi tolažilno nagrado za Hano Radončić, ki se zaradi lažje poškodbe ramena ni udeležila tekmovanj.