Novice
  1. TRIGLAVANKE U20 DRŽAVNE PODPRVAKINJE
  2. U20 FINAL 4 V KRANJU
  3. TRIGLAVANKE POTUJEJO NA FINAL 4 ALPE ADRIA CUP NA SLOVAŠKO
  4. ALPE ADRIA CUP TURNIR V KRANJU
  5. U20 EKIPA NA ZAKLJUČNEM TURNIRJU

Pokrovitelji

Vabilo k sodelovanju – sponzorji in donatorji

Seveda je delovanje kluba povezano s stroški, ki jih sami brez podpore okolja v katerem delujemo, ne bi zmogli. Za njegovo dejavnost so potrebna finančna sredstva saj predstavljajo tekmovalni stroški, stroški opreme, prevozov, dvoran itd. žal vedno večje breme. Obenem je v klubu, tako kot v celotni družbi, vedno več mladih deklet, ki prihajajo iz socialno šibkejših družin in starši sami ne morejo prispevati za svoje otroke. Tudi njim bi ob podpori sponzorjev in donatorjev radi omogočili igranje košarke v našem klubu… Zato se s prošnjo po finančni in/ali materialni podpori obračamo na vas! Ker se zavedamo časov v katerih živimo, se pri zbiranju tovrstnih sredstev obračamo predvsem na uspešna in športu naklonjena podjetja ter posameznike, ki ste že v preteklosti izkazali razumevanje in pripravljenost, da podprete športna prizadevanja z vašim sponzorskim ali donatorskim prispevkom. Vsekakor pa vam za vaš prispevek želimo ponuditi, v okviru naših možnosti, določene marketinške usluge za vašo predstavitev v javnosti.

Donator ŽKK Triglav

Donacija se lahko izvede v okviru obstoječe zakonodaje do višine 0,3% od letnih prihodkov , kar za pravno osebo ali s.p. predstavlja zmanjšanje davčne osnove. V tem primeru donator ne investira v oglaševanje, bodo pa vsi donatorji objavljeni na spletni strani in v letnem biltenu kluba.

Sponzor ŽKK Triglav in možnosti oglaševanja

Vemo, da je vlaganje v šport za uspešna in družbeno odgovorna podjetja še vedno ali morda celo vedno bolj pomemben del njihovega strateškega marketinga. Zavedamo pa se, da vsako podjetje, ki se v teh časih odloča za takšno sodelovanje, pričakuje in želi doseči določene marketinške cilje (ROI-Return On Investment). Naše možnosti so seveda omejene, pa vendar :

1. Transparentna mesta:

V dvorani na Planini in na zunanji fasadi je za oglaševanje na voljo določenaomejena površina. Možnosti so različne , o dokončni obliki in dimenzijah se dogovorimo glede na vaš prispevek. Plakati so vidni na vseh tekmah ŽKK Triglav ter na vseh ostalih tekmovanjih in prireditvah, ki potekajo v dvorani skozi celo leto. Dvorano obišče okrog 100.000 obiskovalcev in športnikov letno. Cena plakatnega mesta se določi za posamezno sezono, pri čemer se za tovrstno oglaševanje priporoča sklenitev večletne pogodbe.

2. Transparenti ob igrišču v času igranja tekem:

Okoli košarkarskega igrišča je možno za vsako člansko tekmo postaviti transparente dimenzije 180cm x 50 cm. Lahko se jih zakupi več.

3. TV prenosi:

v primeru uvrstitve v finale državnega prvenstva (kar nam je uspevalo zadnje 4 sezone!) sta na TVS2 vsaj zadnji dve odločilni tekmi v neposrednem prenosu. 4. Internetni prenosi: zaključni turnirji mlajših selekcij so podprti z internetnimi prenosi. Vse naše mlajše selekcije so bile preteklo sezono uvrščene na mesta od 1-3!

5. Poimenovanje posamezne ekipe ali vseh ekip po sponzorju:

V primeru sponzoriranja katere od mlajših ekip ali članske ekipe (ali vseh ekipgeneralni sponzor) se dogovorimo za oblike oglaševanja, vključno možno poimenovanje kluba, ekip, logotip na dresih, trenerkah … v tem primeru se pričakuje večletna pogodba.

6. Materialna pomoč klubu:

V primeru, da podjetje želi podpreti klub s svojimi proizvodi (npr.: oblačila, obutev, športna oprema, kozmetika, prevoz, prehrana, ipd.), se oblika oglaševanja dogovori glede na vrsto in obseg take pomoči.

7. Oglaševanje na spletni strani:

Oglaševanje na spletni strani je sestavni del vseh zgoraj omenjenih ponudb. Velikost oglasnega prostora je 468pikslov × 60pikslov. Oglas oz. logotip podjetja bo viden na spletni strani kluba, kot tudi na strani košarkarske šole. Tovrstna predstavitev je lahko tudi samostojna oblika oglaševanja. V tem primeru se cena spletnega oglaševanja določi glede na velikost in čas trajanja oglasa.

Pokrovitelj Košarkarske šole ŽKK Triglav

Delovanje košarkarske šole ŽKK Triglav se delno financirana s strani občine oz. posameznih šol (odstop dvoran …) , velik del prispevajo starši, preostanek potrebnih sredstev pa mora zagotoviti klub. Za lažje odločanje in nakup športne opreme, žog, dresov ter drugih rekvizitov, organizacije tekmovanja KŠ , novoletnega in zaključnega srečanja , za omogočanje ukvarjanja s športom , žensko košarko – tudi socialno vedno več ogroženim otrokom – pa potrebujemo tudi vaše dobro srce, vašo pomoč. Sporočite nam vašo pripravljenost in dogovorili se bomo za sestanek.

Hvala vsem za dosedanje delo in vložen trud , športni pozdrav .