Osnovna šola Matije Čopa je v soboto, 15.12.2018, gostila več kot 100 mladih nadebudnih košarkaric. ŽKK Triglav je za dekleta pripravil Božični turnir, ki bo dekletom zagotovo ostal v lepem spominu.
  
 
Kot prve smo na delu spremljali punce iz prvih razredov. Zaradi zgodnje ure so se dekleta najprej dobro ogrela. Kasneje so se preizkusila v različnih štafetnih igrah in prikazala kar precej motoričnih spretnosti. Nato smo spremljali tekme deklet od 2. do 4. razreda. Lepih potez in košev ni manjkalo, prav tako pa ni manjkalo tistega najpomembnejšega na takšnem dogodku – druženja, veselja in spoznavanja, da je košarka res lep šport, ki združuje.. 
Kot zadnje so tekmo odigrale še punce iz petih in šestih razredov. Žal je bila udeležba nekoliko manjša, saj je kar nekaj deklet zbolelo. Vseeno pa bo tudi njim dogodek ostal v lepem spominu. Med drugim so lahko igrale tudi s svojimi trenerji, kar je poželo kar nekaj smeha in zabavnih trenutkov.
 
Na koncu so vsa dekleta dobila čudovita božična darila ter na poseben način okrasila (za nas) najlepše novoletno drevesce. 
 
 
Uživali so vsi – dekleta, trenerji in gledalci. Prav zaradi tega se že veselimo naslednjih skupnih dogodkov. Pred tem pa vsem skupaj želimo lepe praznike ter SREČNO in USPEŠNO LETO 2019.