Članska ekipa je v pripravah na novo sezono odigrala 3 tekme, ki so služile kot vpogled v trenutno formo ter uigravanje pred prvimi pravimi preizkusi v novi sezoni državnega prvenstva (le ta se prične v petek, 25.9.2020!).

Na treh tekmah so Triglavanke vpisale 2 zmagi (KOŠ Celovec, Žkk Konjice) in 1 poraz (Žkk Cinkarna Celje). Trenerski štab pa z videnim na treh tekmah še ni zadovoljen, a verjamemo, da bo forma rastla iz tedna v teden, saj se, kot pravijo trenerji, dekleta na treningih močno trudijo.

Dejstvo je, da je članska ekipa planirala odigrati vsaj 6 pripravljalnih tekem, a se je stvar nekoliko zapletla zaradi trenutnega stanja ter “korona-ukrepov”. Vseeno verjamemo, da se bo trenerski štab skupaj z igralkami znal prilagoditi dani situaciji in da se primanjkljaj tekem ne bo preveč poznal.

Vse navijače ŽKK Triglav lepo vabimo na uvodno tekmo nove sezone državnega prvenstva, ki bo v petek, 25.9.2020, ob 20:15, v Športni dvorani na Planini. V Kranj prihaja Žkk Grosuplje. Veseli bomo vašega obiska!