V četrtek, 1. novembra, so članice gostile beograjsko ekipo Crvene zvezde. Mlade perspektivne srbske igralke so si v prvi četrtini priigrale odločilno prednost, ki jo domačinke do konca tekme niso uspele izničiti.
Članska ekipa Triglava je v petem krogu WABA lige gostila ekipo Crvene zvezde. Gostje so odlično začele tekmo in si hitro priigrale deset točk prednosti. Triglavanke so zaradi nezbranosti v napadu in slabše obrambe po prvih desetih minutah zaostajale za 11 točk.
V nadaljevanju prvega polčasa so Kranjčanke vzpostavile ravnotežje in zaostanek znižale na sedem točk, vendar so Srbkinje, našle odgovor in na glavni odmor odšle z enako prednostjo kot so jo imele po uvodnih desetih minutah. Drugi polčas se je začel bolje za gostje, ki so prednost še povišale in jo skozi tretjo četrtino držale na varnih štirinajst točk. Zadnja četrtina je kljub prednosti dvanajstih točk za gostje obetala razburljiv zaključek. Varovanke Ernesta Novaka so z dvema trojkama v zadnjih dveh minutah prišle na zgolj šest točk zaostanka. Za kaj več pa je žal zmanjkalo časa. Pri domačinkah je bila z 22 točkami najbolj razpoložena Rebeka Abramovič. Pri gostjah pa je 21 točk zabeležila Mina Đorđević.
5. krog lige WABA
ŽKK Triglav : Crvena zvezda 68:76 (15:26, 15:15, 19:20, 19:15)
Strelke za ŽKK Triglav: Abramovič 22, Žibert 14, Omerbašič 11, Šarič 8, Jakobčič 7, Prevodnik 4, Sarič 2.