V 1. krogu Mini pokala za dekleta je selekcija U13 A gostovala v Grosuplju. Po izenačeni prvi četrtini, so Triglavanke v drugi četrtini prestavile prestavo višje ter na polčas odšle z 20 točkami razlike. Tretja ter četrta četrtina sta bili ponovno bolj izenačeni. Na koncu so punce zasluženo slavile z rezultatom 56:38 (13:13, 21:2, 10:12, 12:11).

V prvem krogu državnega prvenstva pa so gostovale v Ljubljani ter zmagale proti ekipi Derby Ježica B. Naše punce so bile čez celotno tekmo bistveno boljše od mlajših nasprotnic, ter na koncu zasluženo zmagale z rezultatom 78:12 (21:4, 26:0, 11:2, 20:6).
Izjava trenerja Grege Verčiča:
“Čestitam puncam za četrtkovo zmago v mini pokalu proti Grosuplju ter za današnjo zmago proti Ježici. Na obeh tekmah so vse punce zelo lepo prikazale kako se bori za svoj klub. Kljub dolgemu tekmovalnemu premoru so igralke ves čas pridno trenirale ter prav zaradi tega tudi napredovale.”

Prvo U17 tekmo v novi sezoni smo nestrpno čakali, saj smo se veselili ponovnega igranja. Domel je nastopil z okrnjeno zasedbo, a so kljub temu bili zelo agresiven in dobro voden nasprotnik. Triglavanke so se razigrale z dobro obrambo in veliko mero borbenosti, kar so kronale z prvo zmago v sezoni. Bilo je 53:70 (7:19, 15:22, 19:14, 12:15)
Izjava trenerja Mihe Fona:
“Čestitke Domelu za dobro igro. Vesel sem, da so lahko igrale vse igralke. Dobra obramba in skok sta nam dali sigurnost v napadu. Seveda so se pojavila nezaželjena nihanja v igri, saj je bila to šele prva tekma sezone. Napake bomo analizirali in odpravljali na treningih. Čestitke dekletom za prikazano igro in zmago.”