Člansko ekipo Triglava je okrepila 20 letna srbska košarkarica Marta Vulović. Marta bo s svojimi 198 centimetri zapolnila vrzel pod košem Triglavank.

Marta Vulović je svojo pot pričela v Radničkem iz Kragujevca, v sezoni 2015-2016 se je preselila v Žkk Radivoj Korač, preteklo sezono pa je odigrala za beograjsko Crveno Zvezdo. Srbska košarkarica je s Triglavom podpisala dve-letno pogodbo.

Visokorasla košarkarica je v preteklosti nastopala za mlajše reprezentančne selekcije Srbije, največji uspeh pa je dosegla v kategoriji do 18 let, ko je s Srbijo osvojila srebrno medaljo na Evropskem prvenstvu. S Crveno Zvezdo je v sezoni 2018-2019 osvojila dvojno krono – srbski pokal ter državno prvenstvo.

Marta, dobrodošla!

Izjava Marte Vulović:“Po nekaj letih igranja za beograjska kluba Radivoj Korač ter Crvena Zvezda sem želela spremembo. Ponudba iz Slovenije, ki je čudovita dežela, je prišla v pravem trenutku. Veselim se prihoda v ŽKK Triglav ter sodelovanja s soigralkami. Triglav sem spremljala že v preteklosti, za prihod pa sem se odločila, ker sem slišala veliko dobrega ter da se dobro dela z mladimi košarkaricami. Pričakujem, da bomo z ekipnim delom, željo ter kvalitetnimi treningi uspešne v novi sezoni.”