26.5.2019 je dvorana na Planini gostila zaključni turnir za naše najmlajše pionirke. Košarkarice B ekipe so odigrale svoji zadnji tekmi letošnjega državnega prvenstva. Košarkarice A ekipe pa so se zoperstavile nasprotnicam iz Grosuplja in Vipave.

U11 B so od prve minute odločno stopile na igrišče in pokazale pravi pristop ter se dobro zoperstavile nasprotnicam iz Škofje Loke (zmaga) in Črnomlja (poraz). Žal se je na turnirju poškodovala naša košarkarica Izabela Savanović. Želimo ji čim hitrejše okrevanje!

U11 A so na obeh tekmah zabeležile zmago, saj so s pravo mero energije in kolektivno igro odigrale enega boljših turnirjev v letošnji sezoni. Žal pa je do poškodbe prišlo tudi pri Zali Prevodnik. Tudi njej želimo čim hitrejše okrevanje in vrnitev na košarkarsko igrišče.

Po zaključku turnirja smo za naše najmlajše pripravili tudi sladko presenečenje. Ob vzpodbudnih besedah predsednice kluba smo prepričani, da motivacije za nadaljnje treninge ne manjka. Čestitke vsem košarkaricam za pridno treniranje skozi celotno sezono in seveda za prikazane lepe, kolektivne tekme z veliko mero borbenosti.

Zadnji turnir v letošnji tekmovalni sezoni za U11 A ekipe bo 9.6.2019 v Grosupljem.