V soboto 18. oktobra je članska ekipa v domači dvorani Planina prišla do nove ligaške zmage v tej sezoni. Moči je pomerila proti ekipi Domžal in zanesljivo zmagala.

Zmago so si naše igralke priborile na podlagi dobrega prvega polčasa, ki so ga dobile z rezultatom 47:31. A naša dekleta so v tretji četrtini nekoliko popoustila, ker je ekipa iz Domžal izkoristile in dobila četrtino z rezultatom 16:17. A so Triglavanke v zadnji četrtini zaigrale bolj odločno in tako zmagale tekmo s 19 točkami razlike.

Med igralkami Triglava je najbolj izstopala Mance Vrečer, ki je dosegla 18 točk, ter dodala 13 skokov in 9 podaj, kar je bilo 1 podajo stran od trojnega dvojčka. Nina Stavrov pa je bila strelsko najbolj razpoložena in za ekipo dosegla 20 točk.

ŽKK Triglva : Domžale 83:64 (23:14, 24:17, 16:17, 20:16)

Povezava do celotne statistike: KZS – Triglav : Domžale

Izjava trenerja Roberta Matevžiča: “V naši igri je še vedno preveč nihanja, ki ga moramo odpraviti že do naslednje tekme. Želim, da smo v obrambi še bolj čvrsti ter bolj odgovorni v napadu, kjer izgubljamo preveč žog ter grešimo preveč lahkih zicerjev. Čestitke mojim igralkam za zasluženo zmago.”