Članske ekipa je v soboto 6. januarja igrala prvo tekmo v letošnjem letu 2024. Moči je pomerila proti ekipi Konjice in zabeležila zmago z 12 točkami prednosti.

Triglavanke so bile v prvi četrtini bolj razigrane in so na odmor pred 2. četrtino odšle z 10 točkami prednosti. A v drugi četrtini se je domača ekipa Konjic, našim igralkam nekoliko približala. Po prvem polčasu je bil rezultat 27:36 za košarkarice Kranja. V treji četrtini pa so naše košarkarice prikazale boljšo igro in dobile četrtino z rezultatom 8:12. V zadnji četrtini pa so uspele ohraniti prednost in na koncu zmago odnesle v Kranj.

Med Triglavankami je bila strelsko najbolj razpoložena Manca Vrečer, ki je za ekipo prispevala 22 točk, sledila pa ji je Lara Kozinza Bubnič z 10 točkami.

GMI Konjice : ŽKK Triglav 49:61 (5:15, 22:21, 8:12, 14:13)

Povezava do celotne statistike: KZS – GMi Konjice : Triglav

Izjava trenerja Roberta Matevžiča: “Pristop k tekmi ni bil pravi. Dekleta opozoril niso vzela dovolj resno. Igrali smo premehko v obrambi in napadu. Čestitam jim sicer za zmago, bomo pa mogli odigrati s precej več energije na naslednjih tekmah. Čestitke tudi Konjicam za zelo dobro igro.”