Košarkarice kranjskega Triglava, ki jih vodi Miha Fon, so se z dobrimi predstavami tekom celotne sezone uvrstile na zaključni turnir državnega prvenstva. Turnir, kjer bodo nastopile najboljše štiri slovenske ekipe, bo gostila Ljubljana (OŠ Vižmarje Brod), od petka 14. aprila, do nedelje 16. aprila.

Triglavanke so na dvajsetih tekmah vpisale 14 zmag in 6 porazov, kar jih uvršča na 4. mesto po rednem delu tekmovanja. Na finalnem turnirju pa bodo odločno napadle tudi medaljo.

POLFINALNI DAN – PETEK, 14. APRIL:

ob 17:00, Akson Ilirija : Janina

ob 19:30, Cinkarna Celje : TRIGLAV

FINALNI DAN – NEDELJA, 16. APRIL:

ob 15:00 tekma za 3. mesto

ob 17:30 tekma za 1. mesto

Kapetanka Triglava, Ela Sajevic:“Najprej bi rada čestitala vsem ekipam za prikazano borbo skozi celotno sezono, in s tem tudi upravičeno uvrstitvijo na zaključni turnir. Ponosna sem na punce, saj pridno treniramo in se na Final 4 pripravljamo že od samega začetka. Verjamem v to, da bomo skupaj prikazale dobro igro in se za vsako žogo borile do zadnje sekunde.”

Trener Triglava, Miha Fon:“Čestitam vsem ekipam za uvrstitev na Final 4. Vsaka ekipa ima svojo računico kako priti do zmage. Naša miselnost je, da gremo korak po korak od ene tekme do druge. Sem pa vesel, da smo trenutno v dobri formi.”

Celotni ekipi želimo veliko sreče, dobrih iger in predvsem užitka na sklepnem delu letošnje sezone!