V prihajajoči sezoni bomo na kranjskem parketu zagotovo spremljali Uršo Žibert in Evo Prevodnik. Obe domači igralki sta s klubom sklenili novo pogodbo.

Urša Žibert, 1993, je v pretekli sezoni odigrala eno ključnih vlog v ekipi. Sezona, ki je bila statistično daleč najboljša, saj je v povprečju v državnem prvenstvu dosegala 13,1 točki, 4,8 skokov in kar 4,9 podaj na tekmo, je motivacija za nadaljevanje. V novi sezoni bo ekipa poleg državnega prvenstva igrala tudi ligo WABA.

Eva Prevodnik, 1999, je v zadnji sezoni beležila povprečno 5,9 točk na tekmo, 4 skoke in 3,3 asistence. Eva lahko s svojo energijo in mladostjo pripomore k hitri igri in konstantnosti na tekmi. V pretekli sezoni je skupaj s soigralkami osvojila naslov pokalnih prvakinj Slovenije.

Rok Klemenčič, športni direktor:

Letošnja sezona bo za klub prelomna, saj bo primarno dejstvo, da imajo dekleta ambicijo trenirati in napredovati, zato sem še toliko bolj vesel, da smo obe domači igralki, ki sta tudi že igrali WABA ligo, prepričali v sodelovanje v novi sezoni. To je dokaz da je delo z mladimi v klubu odlično, zato je naša glavna skrb, da mladim omogočamo razvoj v članski konkurenci.